BEZOEK OOK WWW.SCHUNSELAAR.NL

Restauratie en renovatie

Dubbele beglazing én het aanzicht van uw monumentale pand behouden? De glas specialisten van de Glasservice-Express zorgen ervoor! Bijvoorbeeld door het plaatsen van Wienersprossen of monumentenglas.

Wienersprossen
Wij vervangen uw enkele glas door isolatieglas en voorzien deze van Wienersprossen, een alternatief voor een kruisroede bij dubbele beglazing. Tussen de ruiten van het dubbelglas wordt een vakverdeling gemaakt, waarop zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde glaslatten worden verlijmd of vastgekit. Uw pand ziet er traditioneel uit aan de buitenkant en biedt het comfort van nu aan de binnenkant.

Monumentenglas
Voor oude panden met dunne sponningen waar geen dubbele beglazing mogelijk is, leveren wij diverse soorten monumentenglas: enkele beglazing met een hoge isolatiewaarde. Dankzij een speciale bewerking heeft monumentenglas een karakteristieke uitstraling.

Glas-in-loodramen
Glas-in-loodramen zorgen voor een authentieke en karakteristieke uitstraling. Wij kunnen voor u een glas-in-loodraam vervaardigen, eventueel van een door uzelf gemaakt ontwerp. En wilt u dit type glas mét isolatie? Ook dat kan.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van uw glas-in-loodraam. Vakkundig en met oog voor detail.

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag!
T: gratis servicenummer 0800-0240123
E: DeGlasservice-express@schunselaar.nl

Of vraag direct een offerte aan
 
Delen